صفحه نخست آينه رسانه ها آرشيو پيوندها RSS گزارش تصويري تماس با ما پيشنهاد خبر
  
۲۱:۲۳ پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹

به روايت تصوير

خارجي

بررسي موضوعي

تاریخچه و تحلیلی بر سیاست خارجی ایران از دولت موقت تا دولت نهم، منتشر می‌شود
در تاريخ ۸۷/۰۹/۰۹
پروفسور حمید مولانا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کتاب‌نیوز گفت: «طی دو سال گذشته و با همراهی دکتر منوچهر محمدی، سیاست خارجی ایران از دولت‌ مهندس بازرگان تا دولت دکتر احمدی‌نژاد را محور یک تحلیل تاریخی قرار دادیم که حاصل این تحلیل و بررسی با عنوان "سیاست خارجی ایران بعد از انقلاب اسلامی" به زودی منتشر خواهد شد.»



به گزارش «ايران ديپلماسي» به نقل از کتاب‌نیوز، در نیمه‌ی ابتدایی این کتاب به تاریخچه، روند و تحلیل روابط خارجی دولت‌های پیش از دولت نهم و در نیمه‌ی دوم به عملکرد دولت نهم در حوزه‌ی سیاست خارجی ــ در سه سال گذشته ــ پرداخته شده است.

استاد روابط بین‌الملل و مؤسس بخش ارتباطات بین‌المللی دانشگاه جرج واشنگتن درباره‌ی ارزیابی خود از روابط خارجی ایران در این کتاب گفت: «سیاست‌ خارجی ایران به واسطه‌ی تثبت نظام جمهوری اسلامی در طول سی سال گذشته، خیلی قوی‌تر و فعال‌تر شده است.»

مولانا که این روزها در ایران به سر می‌برد، درخصوص علت تالیف این کتاب هم اظهار داشت: «ما کتابی برای بررسی روابط خارجی ایران از ابتدا تا الان نداشتیم و جایگاه ایران و درگیری‌های ما با موضوعات حاد منطقه‌ای از جمله فلسطین، لبنان و عراق و ... اقتضا می‌کرد برای اطلاع اساتید، دانشجویان و محققین و علاقه‌مندان؛ یک نگاه تحلیلی تاریخی به سه دهه‌ی گذشته بشود.»

سید حمید مولانا یکی از بنیانگذاران و پیشکسوتان رشته ارتباطات و روابط بین الملل در سطح جهانی است. او 40 سال است که به عنوان استاد تمام در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا تدریس کرده و از 37 سال پیش رشته‌ی ارتباطات بین‌الملل و بخش مطالعات عالی ارتباطات جهانی را در واشنگتن تاسیس نموده است. او در طول این مدت ریاست این انجمن عالی را نیز به عهده داشته است.

شایان ذکر است که کتاب "سیاست خارجی ایران بعد از انقلاب اسلامی" توسط انتشارات امیرکبیر منتشر می‌گردد.
صفحه مناسب چاپ برای دوستتون بفرستید از این خبر یک pdf بساز


سایر خبر ها
۸۹/۰۳/۱۸ - «آهستان» و «وبلاگ نویس شهرما» مسدود شدند
۸۹/۰۳/۱۸ - اسراییلی‌ها دختر آمریکایی را کور کردند
۸۹/۰۳/۱۸ - «یک جهان یک جام» در سایت تبیان
۸۹/۰۳/۱۸ - پیام ایران برای مدودوف ارسال شد
۸۹/۰۳/۱۸ - اگر در جهت عکس بود، چه می شد؟
۸۹/۰۳/۱۸ - باهنر رییس کمیسیون تلفیق شد
۸۹/۰۳/۱۸ - عکستان را بک گراند گوگل کنید
۸۹/۰۳/۱۸ - جذابیت از دست رفته
۸۹/۰۳/۱۸ - شعاردهندگان اصلی 14 خرداد شناسایی شدند + عکس
۸۹/۰۳/۱۸ - مجادله مطهری و کوچک زاده در برنامه رادیویی
۸۹/۰۳/۱۸ - نمايندگان مبهوت چه‌چه بلبل در صحن شورا!
۸۹/۰۳/۱۸ - چرا سران فتنه از تاريخ‌مي‌ترسند؟
۸۹/۰۳/۱۸ - نبايد در دولت انگيزه نافرماني از مجلس بوجود آيد
۸۹/۰۳/۱۸ - آرزوي قطع پيوند خانواده شهيد مطهري با رهبر انقلاب را به گور می برند
۸۹/۰۳/۱۷ - انصاری در دلنوشته خود از سیلی زدن به گوش وزیر کشور ننوشت
۸۹/۰۳/۱۷ - اصولگرايان به چه دليل بايد از احمدي‌نژاد عبور كنند؟
۸۹/۰۳/۱۷ - تماس های مشکوک برای بمب گذاری در مدارس
۸۹/۰۳/۱۷ - سوت بجای الله اکبر در پشت بام ها!
۸۹/۰۳/۱۷ - مستندی در رابطه با محسن سازگارا + فیلم
۸۹/۰۳/۱۷ - اعطای مدال شجاعت به یک قاتل حرفه ای!



این خبر را در این سایت ها بوک مارک کن

                   

 
بی شک دیدگاه هر کس نشانه تفکر اوست , ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
فرستنده شاخه