صفحه نخست آينه رسانه ها آرشيو پيوندها RSS گزارش تصويري تماس با ما پيشنهاد خبر
  
۱۵:۳۶ پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹

به روايت تصوير

خارجي

بررسي موضوعي

پیام ایران برای مدودوف ارسال شد
در تاريخ ۸۹/۰۳/۱۸
سخنگوی وزارت امور خارجه از ارسال پیام ایران به رئیس جمهور روسیه خبر داد و تاکید کرد: کمکهای انساندوستانه مردم جهان به مردم غزه به هر شکل ممکن و از جمله کاروان های آزادی شکست رژیم صهیونیستی شکست را رقم خواهد زد.



به گزارش مهر، رامین مهمانپرست در نشست امروز سه شنبه خود با خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه تداوم ارسال کمک های انسان دوستانه از طریق کاروان های آزادی چه پیامدی را برای این رژیم خواهد داشت، گفت: چنانچه رژیم صهیونیستی به این کاروان ها حمله خود را ادامه دهد در افکار عمومی با انزجار بیشتری مواجه شده و سرانجام شکست سختی را متحمل خواهد شد.

وی افزود: اگر این کاروان ها عاملی برای شکسته شدن محاصره غزه نیز بشود باز هم برای این رژیم شکست محسوب می شود ولی آنچه که مهم است این است که برای ارسال این گونه کمک ها جدیت بیشتری به خرج داده شود و این اقدامات ادامه پیدا کند.

وی درباره اینکه آیا حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی با شرایط کنونی در افکار عمومی جهان ادامه پیدا خواهد کرد یا نه، گفت: در اینکه این اقدامات موجب سرافکندگی ایالات متحده در افکار عمومی شده است، تردیدی نداریم ولی باید آمریکا بداند که ظلم و جنایت صهیونیست ها به واقع ناشی از حمایت های بی دریغ این رژیم بوده و البته این مسیر منتهی به راه حلی برای موجودیت اسرائیل نیست.

مهمانپرست در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با اظهارات اخیر رئیس جمهور روسیه درباره ایران گفت: پیام جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به آقای مدودف ارسال شده است و انتظار ما از مقامات کشورهای منطقه این است که مواضع خود را بر اساس خواست کشورهای فرامنطقه ای تنظیم نکنند زیرا تامین منافع همه کشورهای منطقه در گرو توسعه روابط و توجه به منافع درازمدت در منطقه است.
صفحه مناسب چاپ برای دوستتون بفرستید از این خبر یک pdf بساز


سایر خبر ها
۸۹/۰۳/۱۸ - «آهستان» و «وبلاگ نویس شهرما» مسدود شدند
۸۹/۰۳/۱۸ - اسراییلی‌ها دختر آمریکایی را کور کردند
۸۹/۰۳/۱۸ - «یک جهان یک جام» در سایت تبیان
۸۹/۰۳/۱۸ - پیام ایران برای مدودوف ارسال شد
۸۹/۰۳/۱۸ - اگر در جهت عکس بود، چه می شد؟
۸۹/۰۳/۱۸ - باهنر رییس کمیسیون تلفیق شد
۸۹/۰۳/۱۸ - عکستان را بک گراند گوگل کنید
۸۹/۰۳/۱۸ - جذابیت از دست رفته
۸۹/۰۳/۱۸ - شعاردهندگان اصلی 14 خرداد شناسایی شدند + عکس
۸۹/۰۳/۱۸ - مجادله مطهری و کوچک زاده در برنامه رادیویی
۸۹/۰۳/۱۸ - نمايندگان مبهوت چه‌چه بلبل در صحن شورا!
۸۹/۰۳/۱۸ - چرا سران فتنه از تاريخ‌مي‌ترسند؟
۸۹/۰۳/۱۸ - نبايد در دولت انگيزه نافرماني از مجلس بوجود آيد
۸۹/۰۳/۱۸ - آرزوي قطع پيوند خانواده شهيد مطهري با رهبر انقلاب را به گور می برند
۸۹/۰۳/۱۷ - انصاری در دلنوشته خود از سیلی زدن به گوش وزیر کشور ننوشت
۸۹/۰۳/۱۷ - اصولگرايان به چه دليل بايد از احمدي‌نژاد عبور كنند؟
۸۹/۰۳/۱۷ - تماس های مشکوک برای بمب گذاری در مدارس
۸۹/۰۳/۱۷ - سوت بجای الله اکبر در پشت بام ها!
۸۹/۰۳/۱۷ - مستندی در رابطه با محسن سازگارا + فیلم
۸۹/۰۳/۱۷ - اعطای مدال شجاعت به یک قاتل حرفه ای!



این خبر را در این سایت ها بوک مارک کن

                   

 
بی شک دیدگاه هر کس نشانه تفکر اوست , ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
فرستنده شاخه